Esteu aquí: Inici → Tràmits

Ajuts per a menjador escolar curs 2020-2021

Sol·licitud d'ajuts individuals per a l'assistència al servei de menjador escolar per al curs escolar 2020-2021, adreçat a l'alumnat de centres d'ensenyament obligatori i de segon cicle infantil d'educació infantil del Vallès Occidental, sufragats amb fons públics.

Els alumnes empadronats a Rubí i matriculats en centres d'ensenyament obligatori i de segon cicle d'educació infantil del Vallès Occidental, sufragats  amb fons públics.

Les persones que ja van presentar la sol·licitud el curs 2019-2020:

- Model de sol·licitud degudament emplenat.

- En el cas que la situació econòmica de la unitat familiar hagi canviat durant el 2019, caldrà aportar la documentació acreditativa referent a aquests canvis.

Les persones que presenten la sol·licitud per primera vegada:

- Model de sol·licitud degudament emplenat.

- Cal indicar el número identificador de l'alumne (IDALU), excepte en el cas dels nous alumnes de P-3.

- DNI/NIE de la persona que signa la sol·licitud.

- En el cas que algun dels membres de la unitat familiar rebi qualsevol tipus d'ingrés corresponent a rendiments no contributius (renda garantida de ciutadania, prestacions de la Llei de dependència, indemnitzacions per acomiadament, etc.), caldrà aportar la documentació acreditativa corresponent.

- Les persones que estiguin donades d?alta al sistema especial de treballadors de la llar de la Seguretat Social, caldrà que aportin el certificat de cotitzacions corresponent a l'any 2019

 - Acreditació de situacions específiques de la unitat familiar, si s'escau:

Infants en acolliment: s'acreditarà mitjançant la resolució d'acolliment de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència.

En cas de pensió d'aliments: només el full en el qual surt la part econòmica que s'atorga al fill o fills.

Conveni o sentència de divorci, en cas de custòdia compartida quan només s'autoritza un progenitor: el full en el qual consta aquesta condició.

 

**En el cas que no s'hagi tingut cap ingrés econòmic o no es pugui acreditar el nivell de renda familiar, cal especificar-ho a la sol·licitud.

Termini de presentació de les sol·licituds: del 15/06/2020 al 03/07/2020                      

Formalització de les sol·licituds

A) TELEMÀTICAMENT, amb caràcter preferent

Cal que disposeu del certificat electrònic (idCAT, eDNI) o que esteu donats d?alta al servei dCAT mòbil per identificar-vos.

Podeu obtenir l'IdCAT mòbil de forma immediata a través del següent enllaç: https://idcatmobil.seu.cat/

Telèfons de suport al tràmit telemàtic: 93 588 70 00, ext. 4114/4106       

B) PER CORREU

Termini: del 15/06/2020 al 03/07/2020

Imprimiu el formulari, signeu-lo manualment i envieu-lo a través de qualsevol oficina de Correus.

En aquest cas, la presentació de les sol·licituds d'ajuts de menjador s'haurà de fer mitjançant la fórmula de notificacióadministrativa (amb estampillat del formulari de sol·licitud per part del funcionari de l'Oficina de Correus), que caldrà enviar al Departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de Rubí com a tramesa certificada, a l'adreça següent:

Serveis Socials Ajuntament de Rubí

c/ Prim, 32-35, 2a planta

08191 Rubí

C) PRESENCIALMENT

Imprimiu el formulari, signeu-lo manualment i presenteu-lo presencialment al centre escolar que correspongui a l'alumne/a.

Termini: del 22/06/2020 al 03/07/2020

En cas que necessiteu suport per a la formalització de la sol·licitud, es pot demanar cita prèvia al telèfon 674 648 435 (a partir del dia 25 de juny).

 

 

 

-       Bases reguladores de concessió d'ajuts per a menjador escolar per part del Consell Comarcal del Vallès Occidental  

-  L'Ajuntament es reserva la possibilitat de poder ampliar el calendari de presentació per assegurar les mesures dictades de distanciament social, com a conseqüència de la COVID-19, en cas de necessitat.

-  De forma general, recordeu que arran de les mesures preventives establertes davant l'evolució dels contagis de la #COVID19, es recomana no fer desplaçaments innecessaris, i evitar les aglomeracions i el contacte amb altres persones, per la qual cosa us aconsellem el tràmit per via telemàtica d'aquesta sol·licitud.

Ajuntament de Rubí

Ajuntament de Rubí
NIF: P0818300F
Pl. Pere Aguilera, 1 - 08191 Rubí
Tel 93 588 70 00

Ens podeu enviar els vostres comentaris electrònicament a través del formulari d'avisos queixes i suggeriments.

 

Conforme amb:
XHTML 1.0 | CSS 3.0 | W3C WAI-AA
Projecte desenvolupat per SEMIC
Seu Electrònica